Benvinguts a la nostra Web


Afegir a favorits
Recomanar pàgina

Segueix-nos en

Altres serveis

Accés usuaris

Usuari

Contrasenya

Header
TARGETA LLIGUES LLEIDA

JA TENS DISPONIBLE TARGETA

Lligues Lleida està lliurant les targetes personalitzades per als 2000 jugadors de les seves lligues, gràcies al patrocini de Pàrquing Vilella i Eurotaller.

 

Amb aquesta targeta et podràs acreditar:

grupo hospitalario2 webx

 

Acreditació per a l'atenció en el centre mèdic Grupo HLA Perpetuo Socorro en cas de lesió, així com per gaudir dels serveis de Fisio gratuït de Lligues Lleida.

 

 

  

A més a més, amb l'acreditació podràs gaudir dels descomptes en les empreses i centres concertats amb els quals Lligues Lleida signa acords de col·laboració: 

 

oferta eurotaller2017

 

 

 

  

Eurotaller del c/Joan Baiget de Lleida, ens ha preparat un descompte en els serveis de reparació del vehicle d'un 20% en el preu de les peces a canviar i preu especial en el manteniment del teu vehicle.

 

 

 

 

kartingiyellow

 Karting Indoor Alpicat SL, situat al costat del Cinemes JCA d'Alpicat, en ha preparat una sèrie de descomptes en el serveis que presta. Des d'un descompte de 2€ en el servei de karting a un bono de descompte del 20% als equips que celebrin el sopar de temporada 2016/17 al seu restaurant.

Lligues Lleida ja ha començat a repartir tots dos descomptes.

 

 

EQUILIBRIUM AMB BASELINEEquilibrium Cos-Ment, del c/Riu Ebre núm.31-33 de Lleida, ha preparat pels jugadors de Lligues Lleida un pack consistent en estudi antropomètric, 1 pla d'entrenament per evitar lesions i una dieta per només 50 euros.

A més, ofereixen descomptes als nostres jugadors del 10% en la resta de packs i serveis que ofereixen.

SABORS ECOLOGICS2 2 banneraplic

 

 

Sabors Ecològics, del c/Cristòfol de Boleda de Lleida, disposa d'una extensa oferta de vins i licors, que posen a disposició dels jugadors de Lligues Lleida descomptes de temporada que et farem arribar via newletters.

 

cabecera01

 

Hinchables Jumpy Jump, del c/Priorat, 7, de Lleida, t'ofereix un descompte del 20% en la contractació dels seus serveis per a nens com castells inflables, conta-contes, disfreces, disco mòbil, festa de l'escuma, màgia, paintball, pintacares, globoflexia i maquillatge.