Benvinguts a la nostra Web


Afegir a favorits
Recomanar pàgina

Segueix-nos en

Altres serveis

Accés usuaris

Usuari

Contrasenya

Header
Notícia
FUT5
CASA EXTREMADURA, campions de 1ª Divisió FUT5 2017/18
CD Casa Extremadura campió de la 1ª Divisió de la lliga FUT-5 (amb aquesta nova conquista ja són tres anys consecutius) al Campionat d'Espanya FUT5 2018
Important
CD Casa Extremadura campió de la 1ª divisió de la lliga FUT-5, amb aquesta nova conquista ja són tres anys consecutius en què els Extremenys es consoliden com el millor equip de la categoria i tornaran a representar a Lleida en el Campionat d'Espanya de futbol 5 que es disputarà els propers 29-30 juny 1 juliol a San Sebastian de los Reyes.

El nou èxit dels nois de Cirilo ha estat la seva regularitat doncs tot i no poder guanyar en cap dels dos partits que s'ha enfrontat amb els de Torrefarrera, a diferència dels del Segrià, no han cedit cap altre punt envers els seus rivals. Rebeu la més sincera enhorabona i ara toca afrontar l'últim objectiu que no és altre que la Champions.

Pel que fa a la segona divisió, punxada inesperada del líder Electrònica Ribes enfront de Limpiezas Membri gràcies a una altra actuació estel·lar de Lucian Bogdan Tarca, decisiu amb el seu repòquer de gols, i que deixa amb moltes opcions de guanyar la lliga als de la Penya Barcelonista sempre que derrotin els del Ribes el partit ajornat que tenen.