Benvinguts a la nostra Web


Afegir a favorits
Recomanar pàgina

Segueix-nos en

Altres serveis

Accés usuaris

Usuari

Contrasenya

Header
Notícia
TORNEIG SOLIDARI
Segona fase Torneig Benèfic de Reis "Lleida pels Refugiats"
Ahir es va celebrar la segona fase de l'All Stars FUT 7 de Lligues Lleida en benefici de l'Associació Lleida pels Refugiats.


Ahir dia 4 va començar la segona fase de l'All Stars, en aquest cas amb el FUT-7 de Lligues Lleida en benefici de l'Associació Lleida pels Refugiats,
 al Camp de la UE Gardeny de Lleida.

El torneig de futbol-7 es va celebrar amb 6 seleccions formades entre més dels 750 jugadors que formen la lliga FUT-7 que organitza Lligues Lleida, i on la finalitat va continuar sent recaptar el màxim de diners en benefici dels refugiats. 
Al final del torneig es van nomenar els MVP que van ser per Antoni Vera, amb un obsequi de Pastisseria Ronda, i Angel Lahuerta, amb un obsequi de Eurotaller.

Els crits i les rialles dels partits només es van silenciar quan la Pilar, presidenta de l’associació va llegir el testimoni un noi de 21 anys que malviu en un dels camps de refugiats. Per ell i totes les persones en la seva situació va dedicat aquest granet de sorra, el nostre i el dels nostres jugadors.

La recaptació total entre les dues fases del torneig va ser d'uns 600 euros, més les aportacions individuals, que aniran destinats als projectes de Lleida pels Refugiats.