Benvinguts a la nostra Web


Afegir a favorits
Recomanar pàgina

Segueix-nos en

Altres serveis

Accés usuaris

Usuari

Contrasenya

Header
Notícia
GENERAL
Estàndard de Qualitat de Lligues Lleida
Lligues Lleida garanteix als nostres jugadors, que participen en qualsevol de les nostres competicions, que poden fer-ho amb la màxima tranquil·litat, ja que més enllà de la pista de joc i l'àrbitre, hi ha un grup de persones qualificades vetllant perquè tot funcioni com és degut.
Continguts
Fa tres anys vàrem inscriure Lligues Lleida a l'Asociación Española Minifutbol, un projecte d'àmbit nacional amb la finalitat d'unificar i regular totes les modalitats de futbol reduït de caràcter lleure. El pas més important va ser l'adscripció de Minifutbol España fa dos anys a la Federació Europea Minifootball, organisme Europeu que empara aquesta modalitat de futbol, que va desembocar en una crescuda de delegacions i jugadors en l'àmbit nacional establint en l'actualitat 26 delegacions i més de 30.000 jugadors.

Per primer cop en molts anys, el futbol de lleure nacional començava a estar regularitzat, amb unificació de criteris i amb un esdeveniment anual conjunt com és el campionat d'Espanya de FUTBOL 7 i FUTBOL 5 i la participació en competicions Europees de clubs i amb una selecció Nacional que participa en l'Eurocopa i Mundial de Minifutbol amb 67 països més. La gran qualitat dels esdeveniments esmentats ha cridat l'atenció del canal televisiu esportiu GOL que ja retransmet en directe els partits de la selecció i vol apostar per aquest any amb el nacional de clubs. Tot això ens obliga a cadascuna de les lligues que formem part a l'Associació Nacional a establir uns serveis obligatoris de qualitat per a tots els nostres participants amb la finalitat principal de vetllar per la seva seguretat i oferir un producte el més professional possible.


Aquesta nova temporada s'unificaran les dates per a disputar els nacionals de FUTBOL 7 i FUTBOL 5 (canvia de format per motius televisius) s'organitzarà el Nacional FUTBOL 7 de VETERANS +30 i l'AEMF CUP per aficionats en un esdeveniment esportiu únic a escala nacional. Els de Lleida serem presents en aquests esdeveniments de màxima qualitat i Lligues Lleida garanteix als nostres jugadors, que participen en qualsevol de les nostres competicions, que poden fer-ho amb la màxima tranquil·litat, ja que més enllà de la pista de joc i l'àrbitre, hi ha un grup de persones qualificades vetllant perquè tot funcioni com és degut.